Vega Tijdschriftenrek

Boeken, accessoires en schilderijen genoeg. Maar gebrek aan een mooie plek om ze in te showen had ik wel. Vorig jaar kwamen we een geweldig wandrek tegen in één van onze favoriete winkels in Kopenhagen, het Vega Magazine Rack van Foxy Potato en we waren meteen verkocht. Dit was het ideale design om onze mooiste exemplaren in op te bergen.

Na wat kort speurwerk op het internet vond ik een super leuke webwinkel in Nederland, die georiënteerd is op prachtige duurzame designs en Scandinavische merken waaronder het Deense Foxy Potato. De beslissing was snel genomen, het Vega rek mocht hier zo snel mogelijk aan de wand!


Het Vega rek is gemaakt van eikenhout en heeft een super minimalistische uitstraling. Er zijn ook twee kleinere uitvoeringen verkrijgbaar en er is een zwarte variant gemaakt.

Ik ben absoluut fan van lichte kleuren en natuurlijke materialen dus voor mij was de keuze niet moeilijk om de eiken uitvoering te kiezen.

Voor meer inspirerende en eerlijke meubels, op de website van Gethoeked vind je nog veel meer.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *