VT Wonen blogger contest

vtwonen-logo

For the Dutch interior magazine VT WONEN I am a finalist for the blogger contest 2017.


De naam van mijn blog ‘Scandifan’ is ontstaan uit mijn liefde voor Zweden en Denemarken en het Scandinavische gevoel voor stijl en smaak voor de mooie dingen in het leven.

Ik ben altijd aan het veranderen in huis, als klein meisje was ik al constant bezig met het verplaatsen van mijn spullen en het verslepen van meubels. Op zoek naar het perfecte plaatje. Dat is nooit veranderd. Kleuren, vormen, de sfeer van een ruimte, het weet me altijd te boeien.

Twee jaar geleden ben ik begonnen om deze perfecte plaatjes ook in beeld te brengen. Gestart met de iPhone en de Instagram app, maar na een uitnodiging voor een opdracht in Londen volgde een spoedcursus fotografie en de aanschaf van een digitale camera.

In mijn dagelijks leven ben ik Intensive Care verpleegkundige, een heel andere wereld, maar wel één met oog voor detail en precisie. Ik woon in de provincie Groningen met mijn vriend en samen gaan we graag naar Kopenhagen of Stockholm om nieuwe interieur trends te ontdekken.

In mijn blog wil ik jullie laten zien hoe mooi Scandinavisch design is en wat de schoonheid van eenvoud kan zijn. Mijn stijl kenmerkt zich door minimalisme, strakke lijnen en het gebruik van natuurlijke materialen.

Ik hoop dat jullie een kijkje willen nemen op mijn blog!


On this site you can find all the details and the six finalists:

http://www.vtwonen.nl/bloggercontest-stempagina/

A vote from you would be so great. – Please don’t forget to vote on two people, leave your emailaddress and confirm your vote! –

Thanks a lot!

 


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *